Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Doo Ho Choi: Kada me pustite u kavez, pustili ste zvijer! | Fight Site

Doo Ho Choi: Kada me pustite u kavez, pustili ste zvijer!

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.01.2018 19:11h Autor:

Doo Ho Choi

Južna Koreja u UFC-ovoj perolakoj kategoriji već od prije ima Zombija, ali ima i “Superboya”. Doo Ho Choi se ove nedjelje vraća nakon nastupa u najboljoj borbi 2016. godine i nakon što je zbog ozljeda propustio cijelu prošlu godinu.

U St. Louisu ispred sebe ima Jeremya Stephensa te tako samu po sebi najavu za još jednu nevjerojatno atraktivnu borbu. Ovaj ubojiti mladić, apsolutno bezopasnog izgleda i ponašanja, zapravo je pravi razbijač nakon što se zatvore vrata kaveza. 26-godišnjak vlasnik je skora 14-2, uz 11 nokauta, a na taj način je savladao prva tri UFC protivnika i to u prvoj rundi, sva tri u zbroju za manje od pet minuta. Ipak, onda je uslijedila ta spomenuta borba godine 2016. protiv Cuba Swansona, koju je odlukom izgubio, ali je dobio respekt koji mu je donio prvi “main event” u karijeri.

“Čim uđem u oktogon krećem zamišljati onaj trenutak kada ću nokautirati svog protivnika. To je ono tko sam ja i ono za što sam rođen”, izjavio je za UFC ovaj borac, kojem slijedi nimalo lak zadatak. Jeremy Stephen je prekaljeni veteran koji je već prošao kroz gomile ratova u kavezu. No, korejskom borcu se sviđa što ima takvog protivnika:

“Jeremy Stephens i ja borimo se na sličan način. On uvijek ide na nokaut i zbog toga sam sretan što se imam priliku boriti protiv njega. No, isto tako mislim da sam bolji od njega u baš svakom aspektu borbe. On će imati iskustvo na svojoj strani, ali ja sam bolji udarač i hrvač od njega. Osim toga sam izdržljiviji od njega i borim se kao zvijer. Kada me pustite u kavez, pustili ste pravu zvijer. Biti će to najteža borba moje karijere, ali i borba u kojoj ću uživati zajedno s fanovima i na kraju pokazati zašto sam bolji od Jeremya Stephensa.”

Veselimo se!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI