Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Donosimo vam kompilaciju "najdražeg" Whiteovog MMA suca" (VIDEO) | Fight Site

Donosimo vam kompilaciju "najdražeg" Whiteovog MMA suca" (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.07.2014 15:00h Autor:

Steve Mazzagatti

Steve Mazzagatti jedan je od najpoznatijih MMA sudaca. No, za razliku od Herba Deana i Johna McCarthya, koji su tu reputaciju i popularnost stekli sjajnim odlukama, Mazzagatti je nerijetko ostavljao publiku začuđeni i zbunjenu. Posebno zanimljivo mišljenje o ovom sucu ima Dana White.

"Steve Mazzagatti ne bi smio gledati UFC, a kamoli ga suditi"
""Zar postoji netko tko se ne slaže sa mnom da je Mazzagatti totalni idiot? Doslovno nije napravio ništa. Fitch se morao potpuno onesvijestiti. Radi se o iznimno opasnoj situaciji i zahvatu."
"Taj čovjek je opasan, opasan po borce i njihove karijere. To je odvratno, što je najgore NSAC će ih držati sve dok netko ne nastrada i to njegovog krivicom."

Ovo su samo neke od izjava koje je Dana White uputio Steveu Mazzagattiu, poznatom MMA sucu, odnosno sucu iz prve klase, one gdje se nalaze oni koji sude najvažnije evente i velike borbe. Mazzagatti je u toj grupi ostao unatoč velikom broju čudnih i konfuznih odluka, a neke od njih nalaze se u ovoj kompilaciju koju vam donosimo.

Inače, riječ je o čovjeku koji je izravno "zaslužan" i za jedini dosadašnji poraz Jona Jonesa, a među zanimljivije odluka spada i ona iz meča Jona Fitcha i Josha Burkmana.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI