Donald Trump dao UFC-u dvoranu kada ih nitko drugi nije htio

UFC 07.05.2012 21:50h Autor:

Donald Trump

Uvijek je zanimljivo čuti pojedine crtice s početka razvoja UFC organizacije, odnosno kad su je kupila braća Fertita i prepustili Dani White da je vodi.

Upravo je White danas otrkio jednu zanimljivu informaciju vezanu uz njihovu prvu priredbu. Tada je MMA bio jako daleko od statusa sporta i nije im bilo nimalo lako pronalaziti dvorane gdje bi mogli organizirati svoje priredbe.

“Zapravo je zabavno za mene što se vraćam ponovno u Atlantic City. To je grad u kojem smo započeli. Kad smo preuzeli tvrtku, nitko nam nije htio iznajmiti dvoranu. Donald Trump je bio prvi koji je pristao da se u njegovom objektu organiziraju borbe”, rekao je White povodom najave priredbe UFC on Fox 4 koja je na rasporedu 22. lipnja.

“Trump nam je prvi dao priliku, a zatim smo preselili ipak u veću dvoranu. On je također došao i pogledao sve borbe. Kad smo sklopili posao s TV postajom Fox, također je poslao čestitku.”

White je poznat po svom kritiziranju svega i svakoga, no čini se da Trump ipak neće doći na red. “Nikad me nista mogli čuti da govorim išta loše u Trumpu, čak i kad je ušao u posao s Afflictionom, čak i tad sam šutio”, rekao je Dana.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI