Donald Cerrone: Potpuno sam švorc!

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.01.2014 09:48h Autor:

Donald Cerrone

Iako je u UFC-u i WEC-u još od 2007., iako je od tih borbi i zaradio određenu svotu koja mu je trebala omogućiti lagodan život, Donald Cerrone našao se u financijskim problemima.

"Jednostavno potrošio sam sav novac. Moj je jedini izbor da se borim i tako zaradim nove novce.", rekao je 30-ogodišnji borac u lakoj kategoriji.

Upravo iz tog razloga u 2014. želi se boriti čak šest puta i kad to kaže ne morate sumnjati u njegove riječi. Cerrone živi ubrzano i uvijek na granici, a to najbolje potvrđuju i brojni hobiji kojima se bavi. Ako sve to možemo nazvati hobijem. Naime, Cerrone nije samo profesionalni borac. Bavi se on i penjanjem po stijenama, wakeboardom, snowboardom, motokrosom i jahanjem bikova. Tek toliko da mu ne bi u životu bilo dosadno…

Priznat će da najbolje funkcionira kad je adrenalin na maksimumu i da se teško može kontrolirati. Baš kao što i teško kontrolira trošenje novca…

"Van sam kontrole. Teško mi je imati novac na računu, nešto željeti kupiti i to ne učiniti. Ne zna što to znači štedjeti."

Cerrone je u karijeri na ukupnom omjeru od 21 pobjede i šest poraza, a 25. siječnja očekuje ga prva ovogodišnja borba. Na UFC on Fox 10 borit će se protiv Adriana Martinsa koji ima omjer od 25 pobjeda i šest poraza uz šest pobjeda u nizu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI