Donald Cerrone: Nitko od ostalih boraca ne podnosi McGregora

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.10.2016 10:42h Autor:

Donald Cerrone

Donald Cerrone nema najbolje mišljenje o Conoru McGregoru, iako mu je zahvalan zbog svega što je napravio za sam sport. Stvar je karakterne prirode, odnosno smatra kako se nikad ne bi mogao družiti s njim.

Igrom slučaja, Cerrone i McGregor se u posljednje vrijeme često nađu na istim press konferencijama, a onda se uvijek dogodi i slučaj nekog međusobnog podbadanja. Čini se kako upravo ležerni stil Cerrone ne odgovora irskoj zvijezdi, budući da Conor rijetko kada nađe pravi odgovor. A to nije gluma ili neki interni dogovor njih dvojice.

“Conor McGregor nije jedan od ekipe, on nije dobar tip i to je jednostavno tako. On radi jako dobar posao oko promocije sporte i zna zaraditi novce. Tako da ne možeš mrziti dečka zbog toga, no nisam njegov fan. Iza pozornice je kao mali uplašeni dječak i sakriva se od nas ostalih. Nas sve većinom stavljaju skupa, dok njega uzmu i odvedu u drugu prostoru. Ne može biti okružen drugim borcima, jer mi se ne bavimo sranjima kakvima se bavi on. Ekipa ga baš i ne podnosi”, rekao je Cerrone za Sports Illustrated.

Posljednji primjer njihovog neslaganja bio je na UFC 205 press konferenciji, kad je čak i Cerroneu “pukao film” te je zamolio da netko ušutka McGregora.

“On je svakako dobra stvar za ovaj sport i privlači puno pozornosti, pa time i gledatelja. Zato mu apsolutno skidam kapu, no ne postoji nikakva šansa da se on i ja ikad družimo. Taj tip nikad neće biti moj prijatelj ili kolega.”

McGregor na UFC 205 nastupa u glavnoj borbi protiv Eddiea Alvareza, dok se Cerrone bori protiv Kelvina Gasteluma. Borba njih dvojice velika je želja MMA fanova, pa možda se jednog dana i dogodi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI