Donald Cerrone najavio promjenu kategorije nakon UFC Denver priredbe

UFC 09.11.2018 13:21h Autor:

Donald Cerrone

Nastup na UFC Fight Night 139 priredbi ovog vikenda trebao bi biti posljednji u velter kategoriji za Donalda Cerronea.

Razgovarajući s novinarima u Denveru gdje će u “co- main” borbi večeri odmjeriti snage s Mikeom Perryjem bivši izazivač lake kategorije najavio je povratak u diviziju do 70 kilograma gdje je proveo većinu karijere i ostvario najbolje rezultate.

“Već zadnje tri borbe to govorim, ali mi UFC onda ponudi novi meč (u velteru). Sad pokušavam konačno donijeti tu odluku i vratiti se u laku kategoriju. Vrijeme je”, zaključio je popularni borac.

Cerrone je u velter kategoriju prešao 2016. i u početku je izgledao kao da će lako doći do borbe za naslov. Impresivni rezultati u prva četiri nastupa osigurala su mu tri bonusa, no onda je uslijedila negativna serija te su ga porazili Jorge Masvidal, Robbie Lawler i Darren Till. Oporavio se pobjedom protiv Yancyja Medeirosa, no u posljednjem nastupu protiv Leona Edwardsa ponovno je poražen.

Prije veltera “Cowboy” je u lakoj kategoriji nanizao čak osam pobjeda da bi zatim izgubio borbu za naslov protiv tadašnjeg prvaka Rafaela dos Anjosa za samo jednu minutu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI