Donald Cerrone: Lawler je borac starog kova, bolji sam udarač od njega

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.07.2017 10:13h Autor:

Donald Cerrone

Pred borbu protiv Robbiea Lawlera, Donald Cerrone smatra kako ima prednost u jednom vrlo bitnom faktoru, no nije siguran hoće li ona presuditi. Ono u što je siguran je to da bi ovo trebala biti borba za pamćenje.

Donald Cerrone i Robbie Lawler nisu jedna od tri borbe za titulu na UFC 214 programu, ali po mnogima su upravo oni ona borba koju nitko ne bi smio propustiti. Dva borca koji uvijek u kavezu pokušavaju nastupiti za fanove, sada će stajati jedan nasuprot drugog. I tu će odlučivati puno faktora, a Cerrone smatra kako na svojoj strani ima onaj jedan vrlo bitan.

“S tehničke sam strane puno bolji udarač nego što je on. On je borac starog kova, pravi brawler koji snažno udarac. On je borac kojeg svi žele gledati i upravo tako ćemo se naći u sredini i pokušati razvaliti jedan drugog. Biti će to uzbudljivo”, ukratko je prokomentirao.

Znajući kakav stil borbe Cerrone preferira, ne treba čuditi da je ova borba od početka bila njegova želja, pa čak i nakon što je otkazana zbog njegove infekcije. Prvobitno se trebala održati tri tjedna ranije na UFC 213. Upravo zbog protivnika, ali i zbog za njega neobično duge pauze, Kauboj je bio nestrpljiv, a sada je napokon došlo vrijeme borbe.

“Jednostavno sam oduševljen time, ovo je borba koju svaki pravi borac želi. Isto tako je borba koju svaki fan želi pogledati i siguran sam da će biti nevjerojatno. Dvije legende u kavezu, što ćeš više?  Biti će ovo borba o kojoj će se dugo pričati, želim da odradimo najbolju borbu desetljeća.”

Naravno, Cerrone i Lawler se nalaze na glavnom programu eventa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI