Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Donald Cerrone: Ja se zapravo nisam niti pojavio u kavezu | Fight Site

Donald Cerrone: Ja se zapravo nisam niti pojavio u kavezu

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.12.2015 22:29h Autor:

Donald Cerrone

Izuzetno je razočaran bio Donald Cerrone, nakon nevjerojatno brzog poraza u njegovom prvom napadu na UFC-ovom titulu. Tako je bolno prekinuta najduža pobjednička serija u povijesti lake kategorije UFC-a.

Kauboj je do ove borbe bio unutar serije od osam pobjeda, a sada je ta serija zaustavljena jednako kako je i krenula, porazom od Rafaela Dos Anjosa. Cerrone je ovog puta pao za samo 66 sekundi.

“Ponekad se čovjek jednostavno ne pojavi na poslu i onda dobije batina, to se dogodilo meni. Njemu skidam kapu, napravio je sve što je trebao. Koljenom je sve pokrenuo, a onda me počeo jednostavno razbijati. Napravio je ono što pravi prvak radi, zato je pojas i ostao kod njega”, prokomentirao je Cerrone što se dogodio.

Cerrone se dva puta borio za WEC naslov te je oba puta izgubio od Bensona Hendersona, a sad nije uspio niti u UFC-u. No, zanimljivo je čuti namjerava li ostati jednako aktivan kao što je bio u posljednje vrijeme, odnosno drži li još do stava da se želi boriti šest puta godišnje.

“Nisam siguran kako će sada biti. Nisam siguran hoće li me UFC uskoro opet zvati, nakon što sam dobio ovakve batine. No, ja sam borac, ono što ja radim su borbe. I onda se dogodi dan da se jednostavno ne pojaviš. Nemam ispriku, jednostavno nisam bio tamo. Vidjet ćemo što će se dogoditi, ja sada ne mogu dati odgovor”, tužno je završio Donald, nakon borbe u kojoj nije uspio pokazati što može.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI