Donald Cerrone ima priliku postati borac s najviše UFC pobjeda u povijesti

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.07.2017 17:55h Autor:

Donald Cerrone

Velika borba je pred Donaldom Cerroneom, u kojoj ima drugu priliku postaviti, odnosno izjednačiti UFC rekord. U pitanju je najveći broj pobjeda u povijesti promocije, a Kauboj je trenutno na 19.

Cerrone je već ranije ove godine imao priliku doći do 20. pobjede, koliko ih ima i Michael Bisping, no tada je Jorge Masvidal bio bolji od njega. Sada Cerronea čeka Robbie Lawler, a ovog se puta Cowboy (32-8, 19-5 UFC) nada uspjeti u tom pothvatu. No, i za to kaže kako bi to bio tek početak.

“Jednog dana kada završim karijeru i pogledam iza sebe, to će biti stvarno impresivno. Ovom borbom neću samo izjednačiti ovaj rekord, nego ću i postaviti rekord za najviše nastupa kombinirano u UFC-u i WEC-u. No, moja ambicija je i dalje ista, želim dogurati do 50 UFC borbi i mislim kako ću u tome uspjeti”, u svom je stilu Cerrone prokomentirao tu činjenicu.

U WEC-u je nastupio deset puta, a u UFC-u će mu ovo biti 25. nastup. Biti će time na pola puta do ostvarenja svog cilja te na dvije borbe od Bispinga, Jima Millera, Franka Mira i Tita Ortiza, koji su nastupili 27 puta. Također, što se tiče rekorda koji može izjednačiti, ukoliko u tome uspije, za to će mu trebati čak četiri godine manje, nego što je to trebalo Bispingu, koji je član UFC-a pet godina duže od Kauboja. Impresivno.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI