Donald Cerrone “fulao” test na droge!

UFC 11.11.2015 10:43h Autor:

Donald Cerrone

Američka agencija za suzbijanje dopinga USADA prema novom pravilniku o nasumičnom testiranju nalaže borcima da u svakom trenutku moraju javiti svoje trenutno prebivalište. Izazivač u UFC-ovoj lakoj kategoriji Donald "Cowboy" Cerrone nije imao sreće s agencijom.

Cerrone je poznat po tome da vrijeme izvan treninga i borbi provodi baveći se raznim aktivnostima i često putuje i zabavlja se. Takav način života često uključuje i spontanost, pa je tako Cerrone odlučio provesti vikend u Las Vegasu baš kad su ga iz agencije došli testirati.

"Za nova testiranja morate agencije obavijestiti o svom prebivalištu. Jebiga, ja ne znam gdje sam i gdje ću biti. Došli su do moje kuće i pitali 'Gdje si ovaj vikend?'Taj vikend sam neplanirano otišao u Las Vegas. Pitali su 'Gdje si?' a ja sam rekao 'U Vegasu sam'. Oni su rekli 'Mi smo kod tvoje kuće', a ja sam rekao 'pa, imate peh'.

Tako da sam pao, pao sam svoj test na droge", priznao je Cerrone.

Prema pravilniku Cerrone je napravio "prekršaj s prebivalištem". Tri takva prekršaja unutar iste godine se smatraju kršenjem antidoping pravila.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI