Don Frye se probudio iz kome: Nije me bilo dva mjeseca, sve mi je novo

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.12.2016 18:46h Autor:

Don Frye

Nakon što je gotovo dva mjeseca proveo u medicinski induciranoj komi, Don Frye se probudio te njegov oporavak teče u najboljem redu. Čak je dao i prve izjave.

Legendarni borac i član UFC-ove Kuće slavnih, u koju je primljen ovog ljeta, hospitaliziran je početkom listopada zbog više zdravstvenih problema. Otkrili su mu više problema, a da bi ga lakše izliječili, stavili su ga u medicinski induciranu komu.

“Otišao sam u bolnicu zbog bolova u leđima i onda su otkrili nešto slomljeno, a nakon toga i hematom na mozgu. Nakon toga su me stavili u medicinski induciranu komu, a također mi se pojavio i upala pluća. Više od toga ne znam”, rekao je Frye za MMA Fighting.

Bolove s leđima ima od 2013. godine, no nije to smatrao nečim ozbiljnim. Sada nakon svega zna da je trebao prije reagirati. No, oporavak teče dobro i sretan je što je dobio novu priliku za kvalitetan život.

“Nisam htio kukati oko toga. Sada sam budan deset dana, a prije toga me nije bilo dva mjeseca, pa ne znam što se zapravo događa. Ovo je sve novi svijet za mene i to je bila užasna spoznaja. No, vratiti ću se na pravi put, ja sam Don Frye!”

Fryeu je 51 godina, ima podosta mladu obitelj i pred njim je još podosta potencijalnih kvalitetnih godina. Samo treba pripaziti na zdravlje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI