Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Don Frye: McGregor je u pravu, popišam im se na pravila | Fight Site

Don Frye: McGregor je u pravu, popišam im se na pravila

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.04.2016 10:22h Autor:

Don Frye

Sve je više UFC boraca koji su stali na stranu Conora McGregora koji nije želio sudjelovati u promotivnim akcijama UFC-a 200 i borbe s Nateom Diazom te je na kraju skinut s popisa borbi. Među posljednjima koji su podržali irskog borca i njegovu borbu protiv UFC-a je i Don Frye.

Conor McGregor je zahtjevao od UFC-a da ga oslobodi brojnih obaveza vezanih uz promociju njegove borbe s Nateom Diazom koje su podrazumijevale brojna putovanja, intervjue i konferencije za medije. Sve se na kraju pretvorilo u veliku sapunicu, ali brojni su borci stali uz McGregora pa tako i Don Frye koji je svoje mišljenje iznio za Submission Radio.

“Mislim da je McGregor u pravu. Borci su tu da se bore, a ne da stalno daju intervjue. Kad se pripremate za borbu onda trebate na nju biti koncentrirani 24 sata svaki dan u tjednu. Ako vas tjeraju na stalne intervjue i promocije borbi onda ne možete trajati dugo i ne možete imati dugu karijeru. Kako da to kažem, a da ne budem bezobrazan. Jednostavno ne mogu ne biti bezobrazan i zato im se popišam na njihova pravila. Dana White voli da sve bude onako kako je zamislio. Ne možete provoditi više vremena na intervjue nego na treninge. Ovo je opasan sport. Ovo je preraslo iz borbe za sport u TV show, ali i dalje je to opasan sport. Zato se morate dobro pripremiti. Ako i ne doživite ozljedu na treningu i u borbi opet vam treba dva tjedna da se oporavite. Ako ne trenirate kao treba onda možete nastradati.”, izjavio je Don Frye.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI