Don Frye ljut na Hunta: Već prije borbe protiv Lesnara si znao što potpisuješ, nema smisla kukati

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.01.2017 13:00h Autor:

Don Frye

Legendarnom Donu Fryeu se ne sviđa trenutno ponašanje jednog od njemu najdražih boraca, Marka Hunta. Smatra da je svega bio svjestan prije nego je prihvatio borbu protiv Brocka Lesnara te da nema smisla kukati nakon toga.

Nakon što se izvukao iz teške zdravstvene situacije, koja je rezultirala jednomjesečnom komom, Don Frye se vraća onome što najviše voli, gledanju i komentiranju MMA borbi. Ovog puta mu je pažnju obuzeo Mark Hunt i njegov način borbe protiv dopinga. Nju je zapravo počeo nakon što je na doping pao Brock Lesnar, koji je Hunta savladao na UFC 200 eventu. Frye misli da je ovo glup potez, odnosno da je Hunt toga svega morao biti svjestan:

“Ja volim Marka Hunta i upravo zbog toga sam još više razočaran. Ono što on radi je najobičnije sranje i zvuči poput neke kokoške. Da se razumijemo, ovo je profesionalni sport i on je odmah znao što prihvaća, čim se javio na telefon. Kada je potpisao ugovor znao je što zapravo potpisuje. Ne moraš se razumjeti u ovaj sport ili u steroide da ti sve bude jasno već pri prvom pogledu na Brocka Lesnara. Mark Hunt ovime samo baca ljagu na sebe, jer radi gluposti, neka se sabere i postane muško. Kao što sam rekao, Mark je dobro bio svjestan u što se upušta. A zapravo nije Lesnarova krivica to što Hunt u toj borbi nije bio sposoban pogoditi dobar udarac. Stajao je tamo kao vreća za udaranje.”

Posljednji Huntov potez je podizanje milijunske tužbe protiv Brocka Lesnara, ali i UFC-a, koji nije prihvatio njegov zahtjev da mu po ugovoru pripada cijeli protivnikov honorar, ukoliko ovaj padne na doping nakon borbe. Hunta čeka UFC 209 borba protiv Alistaira Overeema, za koju je izjavio kako ga je UFC prisilio prihvatiti ju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI