Don Frye: Dana White koristi tuđe novce i tuđe znanje!

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.05.2012 07:39h Autor:

Round 5

MMA legenda i veteran mnogih promocija poput Pridea i UFC-a, Don Frye je još jednom “okrznuo” čelnika UFC-a Danu Whitea o kojem i nema pretjerano dobro mišljenje.

“Dana tko? S njim sam završio. Ako hoće sjesti da popijemo pivo i razgovaramo licem u lice…ne da mi se uopće više s njim igrati tu idiotsku igru. S njima sam se susreo tek kada su kupili UFC. Radili smo neki intervju zajedno, a onda me počeo pljuvati po internetu. Ja glupan sam mu vratio istom mjerom. Stoga mi ga je dosta. Koji Dana? Fertitte imaju novac, Joe Silva slaže parove i to je to. Što on radi? Ti ljudi su oni koje respektiram, a njih nikada ne čujete kako nekoga prozivaju, kako nekoga napadaju i vrijeđaju. Ta tri čovjek vode promociju, ne Dana White”, poručio je Frye za MMAManiju.

Upitan cijeni li ono što je White učinio za sport u globalu, Frye odgovara:

“Zašto? Ako on ne poštuje ono što sam ja učinio za ovaj sport, zašto bih ja poštovao ono što je on učinio iskoristivši tuđi novac i nečiju tuđu inteligenciju? Ne. Ne poštujem ništa što je učinio. Pogledajte način na koji priča o meni. Ako me ne poštuje, ja o njemu neću pričati ništa loše. I sada se trudim, no ne poštujem ga”, zaključuje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI