Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Don Frye: Ako USADA želi da padneš na testu, onda ćeš i pasti | Fight Site

Don Frye: Ako USADA želi da padneš na testu, onda ćeš i pasti

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.09.2017 11:04h Autor:

Don Frye

Legendarni Don Frye iznio je svoje mišljenje o radu USADA agencije, ali i o posljednjim doping padovima, prije svega onom Jona Jonesa.

Frye nikad nije imao problema reći ono što osjeća, pa tako nema razlike niti ovog puta, kada je u pitanju USADA i njihovi testovi na doping, koji su višestruko povećali broj prekršitelja unutar UFC-a. USADA je napravila revoluciju, no sve je više prigovora od strane boraca kako njihov odnos nikako nije onakav kakav bi trebao biti, odnosno da iz USADA gotovo zlostavlja svojim načinom testiranja.

“Problem kod tih testova je što će oni uvijek uhvatiti one koje žele uhvatiti. Uvijek može biti nešto u suplementu. Ukoliko žele da padneš na testu, onda ćeš i pasti i tu ne možeš ništa protiv toga. A Jon Jones je savršen borac na kojem  oni mogu napraviti primjer drugima. No, vratiti će se on ukoliko se ne predozira ili ne napravi neko sranje s autom”, rekao je Frye na temu USADA-e i Jonesa, ali je još nešto dodao o samom borcu:

“Gledajte, Jones je ovo napravio sam sebi, ali ja sam siguran da puno više boraca uzima nešto nego što ima onih koji ne uzimaju. Jones je najbolji borac koji se ikad pojavio, ali ima tu neku crnu auru iznad glave, jednostavno ima te neke stvari koje ga vuku dolje.”

Jonesu prijeti suspenzija u trajanju od četiri godine, nakon koje su male šanse da bi se, unatoč tome što je još mlad, ikad više mogao vratiti kao borac kakav je bio.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI