Dominick Cruz: Vratit ću se bolji nego ikad!

UFC 28.01.2015 09:20h Autor:

Dominick Cruz

Gotovo tri godine čekao se povratak nekadašnjeg UFC prvaka u bantam kategoriji Dominicka Cruza, ali nova ozljeda ponovo ga je izbacila iz akcije na dulje vrijeme.

Serija ozljeda udaljila je Dominicka Cruza iz UFC oktogona. Kad se konačno nakon gotovo tri godine konačno vratio napravio je to na impresivan način. Takeya Mizugaki izdržao je tek 61 sekundu pred naletom bivšeg prvaka. Bila je to dobra najava za buduće mečeve, ali ozljeda koljena odvela ga je na novu operaciji.

"Operacija je prošla dobro. Prošao sam to više puta nego što sam želio. Trenutno sam u fazi oporavka i nogu mogu svaki dan pomicati za 10% više. U utorak sam bio na 80%, danas na 90%, a onda u četvrtak odlazim kod doktora i počinjem s rehabilitacijom. Na pravom sam putu, operacija je prošla dobro i vrlo sam optimističan.", izjavio je Cruz za MMAMania.

"Vjerujem da će mi za oporavak trebati otprilike devet mjeseci. Kod takvih ozljeda oporavak minimalno traje šest do devet mjeseci. Reći ću da će kod mene trajati devet mjeseci zato što tako govore doktori. Može to biti nešto prije ili nešto kasnije. Nema šanse da će biti prije šest mjeseci.", rekao je Dominick Cruz i dodao da će nakon oporavka biti bolji nego ikad.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI