Dominick Cruz odgovorio Cerroneu: Nije istina što govori, ja ne mrzim Conora McGregora

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.10.2016 12:23h Autor:

Dominick Cruz

Prvak UFC-ove bantam kategorije odgovorio je na tvrdnje Donalda Cerronea kako nitko od ostalih UFC boraca ne podnosi Conora McGregora. Naime, Dominick Cruz kaže kako on nije jedan od tih.

Donald Cerrone je rekao kako Conora McGregora nitko od UFC boraca ne može smisliti te da se van pozornice s nikim ne druži. Ipak, takvi nisu svi, ako je vjerovati Dominicku Cruzu, koji vjeruje kako razumije tu situaciju:

“Ja osobno se ne vodim nekim osobnim mišljenjima nego činjenicama. A nisam upoznat s činjenicom da svi mrze Conora McGregora. Mislim da više mrze činjenicu da je tako lako zaradio toliku veliku količinu novca. Ja ga zbog toga ne mrzim, nego mene osobno to motivira da pokušam razumjeti situaciju i napraviti što bolje mogu za sebe.”

On vjeruje kako je Irac samo iskoristio ono što mu je urođeno te situaciju da iza sebe ima irsku bazu fanova, odnosno vrlo temperamentne fanove koji su dodatno utjecali na cijelu sitauciju.

“Ti ne možeš birati tko će postati viralan i tko će postati superzvijezda. To nije pod našom kontrolom, puno ovisi o tome kakvu imaš osobnost, koliko se promoviraš sam te koliko te promocija stavlja u prvi plan. On ima tu osobnost kojom to može postići i nema smisla mrziti nekoga zato što zarađuje više novca od mene. On razumije ovu igru i zna kako što treba napraviti.”

Cruz još nije nastupao na istom eventu s Conorom, tako da od njega još nije profitirao. No, nada se kako će mu cijela situacija s njim samo poslužiti kao primjer. Možda bi tako trebali razmišljati svi borci.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI