Dominick Cruz ne želi u mirovinu unatoč novoj ozljedi koljena!

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.12.2014 09:18h Autor:

Dominick Cruz

Bivši UFC prvak Dominick Cruz je ponovno ozlijeđen, a njegovo problematično koljeno će ponovno morati na operaciju. Kako javljaju američki mediji, tijelo mu je odbilo ligament koji su mu rekonstruirali prilikom posljednje operacije pa je potrebna nova.

S obzirom na muku koju je prolazio s ozljedama i na dugu pauzu koju je imao iza sebe, s pravom se postavilo pitanje planira li se Cruz možda umiroviti?

Odgovor je negativan…

"Što mogu sada učiniti? Mogu biti jači nego ikada. Zašto se ne bih vratio jači? Nema sumnje da u svojoj glavi to mogu napraviti. Iskreno, ali zaista iskreno vjerujem da kada napokon sredimo to desno koljeno, ono će biti jače nego ikada prije. Dobit ću dva nova koljena na koncu", pojasno je Cruz.

Što kaže na pitanja o mirovini?

"Sama pomisao da bih se trebao umiroviti, da se ovime ne bih trebao više baviti je za mene potpuno luda. Ovo je što želim. To je samo još jedna planina na koju se valja popesti. Imam sve što treba, još uvijek sam mlad i samo  se moram fokusirati na to…"

Bivši prvak razmišlja dosta skromno…

"Ovo je put koji očito moram proći. Ne mogu sjediti i razmišljati o problemima. Realno, koliko ljudi zaista ima neke probleme. Ja i dalje imam posao, UFC me promovira, radim na FOX-u. I dalje mogu raditi u dvorani i pomagati drugima", zaključio je Dominick Cruz.

Sljedeća operacija je zakazana za 15. siječnja, a svi se u njegovom timu nadaju da bi mogao biti spreman nakon devet mjeseci rehabilitacije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI