Dominick Cruz: Dillashawa ću kazniti, a trenera mu isto mogu školovati ako želi!

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.11.2015 19:45h Autor:

Screenshot

Dominick Cruz planira 17. siječnja na UFC Fight Night 81 priredbi konačno povratiti svoju bantam titulu, a na putu će mu stajati trenutni prvak T.J. Dillashaw. Cruz se već neko vrijeme prepucava s prvakom i njegovim trenerom Ludwigom koji na temelju T.J.-ovog trenutnog uspjeha misli kako je prokužio starog prvaka.

Cruz je titulu zadnji put branio još 2011, ali ju je s vremenom morao uprazniti jer zbog niza ozljeda nikako nije mogao napraviti povratak u kavez. Vratio se prošle godine u impresivnoj formi, ali su ga ozljede još jedanput spriječile od napada na titulu.

Sada se konačno bliži Cruzov istinski povratak i na emisiji Inside MMA je komentirao Ludwigove izjave u kojima trener tvrdi da Dillashaw ima bolji "footwork", a svi dobro znaju da je to jedno od Cruzovih najjačih oružja.

"Ludwig ima potrebu reći neke stvari jer je pristran prema svom borcu, ali ja se bavim činjenicama. Već sam pobijedio borca sličnog Dillashawu, Demetriousa Johnsona. T.J. ima malo veću masu i doseg ali kostur je sličan. Ja imam rad nogu i koristit ću ga, ali to nije sve što trebam i što ću koristiti kako bih dobio ovu borbu.

Duane je kickboksač i njegov MMA skor to i dokazuje, gotovo je izjednačen. Ovo je MMA i ja kombiniram bolje od bilo kojeg borca s kojim se T.J. suočio. Istovremeno, dovest ću ga u stanje neizvjesnosti i ako odluči stisnuti po gasu, kaznit ću ga. Duanea isto mogu školovati, ako želi.

Meni je važnije imati dobar nastup nego imati hrpu nastupa. Ne mogu učiniti ništa po pitanju ozljeda koje sam pretrpio, ali mogu reći da nikada nisam odustao i uvijek sam se vratio i borio na najvišem nivou, a to ću i dokazati u borbi s T.J.-om", rekao je Cruz.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI