Dominick Cruz brani naslov na UFC-u 207?

UFC 14.10.2016 11:56h Autor:

Dominick Cruz

Predsjednik UFC-a Dana White je konačno službeno najavio povratak Ronde Rousey koja će na UFC-u 207 u prosincu napasti pojas Amande Nunes, a čini se da bi bantam prvak Dominick Cruz mogao braniti svoj naslov na istoj priredbi. White je gostujući na Fox Sports 1 spomenuo Cruza i otkrio da ima velike vijesti…

“Mislim da nikada u životu nisam upoznao nekoga tko ima toliku nesreću kao taj mali. Cijelu njegovu karijeru ozljede su se samo nizale jedna iza druge. Trebao je imati veliku borbu nakon The Ultimate Fightera. Trebao je biti sunaslovna borba na Anderson Silva vs Chael Sonnen 2, za koju bi dobio udio PPV-a. Ali sada konačno jako, jako dobre vijesti stižu za njega. Zato kucajte na drvo i nadajte se da će mali ostati zdrav jer imam zaista dobre vijesti za njega”. rekao je White.

White nije htio otkriti o kojoj se vijesti točno radi, ali nakon što ga je voditelj i UFC-ov prvak poluteške kategorije Daniel Cormier upitao hoće li Cruz braniti naslov na UFC-u 207, White se nasmijao i rekao kako ne može otkriti previše, da bi na kraju dodao:

“Moguće je, moguće je.”

Cruz je zbog ozljeda između 2011. i  2015. odradio samo jednu borbu. Vratio se u siječnju ove godine porazivši T.J. Dillashawa za naslov koji je zatim obranio u trećem susretu s Urijahom Faberom na UFC-u 199 u lipnju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI