Domaći borci: Nadamo se pobjedi Stipe, ali Dos Santos je favorit

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.12.2014 18:19h Autor:

Stipe Miočić i Junior Dos Santos

Svoje prognoze borbe Stipe Miočića i Juniora Dos Santosa dali su i domaći borci. Antun Račić, Ante Delija, Matej Truhan, Ivica Trušček, Francisco Barrio i Tomislav Spahović su svjesni da je Brazilac favorit, no vjeruju da Stipe ima svoje šanse. Pročitajte njihove prognoze!

Antun Račić

Navijam za Stipu, a i jedan i drugi imaju težak ispit ispred sebe. Iako je Dos Santos favorit, mislim kako ga Stipe može pobijediti. No, neće biti lako, to je sigurno.

Matej Truhan

Ovo je jako loš matchup za Miočića jer mislim kako neće moći 'zahrvati' Juniora. Mislim kako je Cain Velasquez jedini borac u diviziji koji to može. Gledat ćemo jedan boksački fajt u kojem Dos Santos ima prednost brzine, eksplozivnosti, jačine udarca i brade.

Ivica Trušček

Bojim se kako je Cain jedini bolji od Dos Santosa i mislim kako će Stipe završiti nokautiran

Francisco Albano Barrio

Nadam se pobjedi Miočića. Obojica su odlični boksači, no Stipe ima prednost u hrvanju i mogao bi ju iskoristiti za pobjedu u ovoj borbi.

Tomislav Spahović

Realno gledajući, Dos Santos je favorit, no Miočić bi mogao iznenaditi. Posebno zato jer je pravi borac, fajter koji uvijek ide naprijed bez respekta, a za ovu borbu je još poasebno motiviran. Može otići i na jednu i na drugu stranu. Obojica su vrhunski udarača i bit će to pravi stand up fajt. Ipak, rekao bih da je 60-40 prednost za Dos Santosa.

Ante Delija

Dos Santos je favorit, jer je tip borca kakav najmanje odgovara Stipi Miočiću. No, ovo su male rukavice i tu je uvijek sve moguće. Ja ću svim srcem navijati za Stipu!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI