Doktori zabranili Cyborg da spušta kilažu!

UFC 14.11.2012 07:19h Autor:

Cris Cyborg

MMA fanovi nadaju se da će jednog dana u kavezu imati priliku vidjeti ženski meč između Ronde Rousey i Cris Cyborg, no nade za to sve je manje, pogotovo nakon posljednje vijesti koja govori o zabrani skidanja kilaže za Cyborg.

Nedavna još uvijek nepotvrđena vijesti da je Ronda postala prva borkinja na svijetu koja je dobila priliku potpisati ugovor s UFC-om dodatno je potaknula nagađanja da bi uskoro u njihovom oktogonu mogli vidjeti veliki okršaj između Rousey i Cyborg.

Nema nikakve sumnje da bi upravo taj meč predstavljao najbolji mogući start UFC-ove ženske divizije, no cure se već dulje vrijeme nikako ne mogu dogovoriti oko kilaže u kojoj bi meč bio odrađen. Cris je predložila nedavno prilično razuman prijedlog o catchweightu, no Ronda ne odustaje i želi da Cyborg dođe u njezinu kategoriju. No, čini se da bi toliko skidanje kilograma predstavljalo popriličan rizik.

"Cyborg je razgovarala sa svojim doktorima o spuštanju kilaže i rekli su joj da na temelju njezina fizičkog zdravlja to bi bio prilično opasan potez. Kardiolog joj je strogo preporučio da takvo što ne radi, a postoji čak i rizik da sve to rezultira nemogućnošću da Cris u budućnosti zatrudni", otkrili su iz kampa trenutno suspendirane borkinje zbog dopinga.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI