Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Doktori Lesnara savjetovali da se povuče! | Fight Site

Doktori Lesnara savjetovali da se povuče!

UFC 02.09.2011 09:19h Autor:

Brock Lesnar u reklami za municiju

UFC već neko vrijeme najavljuje povratak svog bivšeg prvaka u teškoj kategoriji, Brocka Lesnara, a Dana White je izjavio da ćemo gorostasa u akciji gledati najvjerojatnije početkom 2012.

Sličnu poruku poslao je i on sam na nedavno snimljenom reklamnom videu za jednog proizvođača lovačke municije. Odmah su krenule špekulacije, a najčešća je bila da bi Lesnara mogli gledati na debitantskoj priredbi UFC-a na Foxu i to protiv Alistaira Overeema ili u trećem meču s Frankom Mirom.

Ipak, ovih dana se pojavila navodno dobro provjerena informacija koja i nije tako optimistična. Prema njoj, zdravstveno stanje bivšeg prvaka je lošije nego što se mislilo i doktori su mu savjetovali da razmisli o potpunom povlačenju iz slobodne borbe. Razlog je stres koji naporni treninzi izazivaju, a on se reflektira na njegovo zdravlje i ponovno otvara stare probleme kao što je i divertikuloza zbog koje je i nedavno morao pod nož.

Lesnar navodno ovih dana važe jer ne želi dugoročno ugroziti zdravlje, a možda i život. S druge strane, ne želi se od MMA-ja oprostiti teškim porazom koji je doživio u posljednjem meču. Kakva je prava situacija vjerojatno zna samo UFC-ov borac, njegovi liječnici i možda čelništvo američke organizacije. Fanovi definitivno žele povratak “kečerske” atrakcije…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI