Doktori Amandi Nunes odobrili nastup, ona ipak odlučila da se neće boriti

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.07.2017 09:23h Autor:

Amanda Nunes

Nakon završetka UFC 213 eventa, u javnost je izašla vijest kako je Amanda Nunes u bolnici dobila dozvolu za borbu, no da je ona svejedno svojevoljno odlučila otkazati nastup, budući da se nije osjećala dobro.

Nešto više o tome rekao je Dana White, koji je cijelo vrijeme bio u kontaktu s timom prvakinje te se do posljednjeg trenutka nadao kako će ona ipak biti u mogućnosti nastupiti u borbi protiv Valentine Ševčenko, koja je trebala predvoditi event u T-Mobile Areni.

“Već jučer (petak) joj nije bilo dobro i odveli smo je u bolnicu. Liječnici su je u potpunosti pregledali i dobila je dozvolu za nastup. Odradila je vaganje, ceremonijalno vaganje i sučeljavanje s Valentinom, nakon čega je otišla u hotel. Na dan borbe je ujutro nazvao i rekla kako se ne osjeća dobro. Ponovno je odvedena u bolnicu gdje su joj još jednom napravili sve preglede. Govorila je kako se ne osjeća dobro i da se ne želi boriti, no ponovno je sve bilo u redu i dobila je liječničku dozvolu za borbu. Ipak, ona i njen tim su donijeli odluku kako se neće boriti”, ispričao je White.

Nikakvog spomena možebitnog oduzimanja pojasa nije bilo, iako su mnogi fanovi pozivali upravo na to, posebno nakon što su čuli da je “Lavica” imala dobre nalaze i dozvolu za borbu. Ona se tek ujutro kratko obratila fanovima putem Twittera.

“Ispričavam se svim mojim pravim fanovima. Borba će dobiti novi datum, a ja ću tada biti na 100%”, kratko je napisala.

O novom datumu, kao niti o tome koji su točno bili problemi prvakinje, se za sada još uvijek ne zna ništa. Ukoliko je bila riječ o problemima povodom procesa skidanja kilograma, što je nekako najvjerojatnija opcija, borba bi jako brzo mogla dobiti novi datum.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI