Doktor: Aldo bi se trebao boriti, ovakva ozljeda traje par dana!

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.06.2015 11:03h Autor:

Jose Aldo

Glavna tema svjetskih MMA medija je bez sumnje ozljeda Josea Alda ususret obrani naslova protiv Conora McGregora na UFC-u 189. Hoće li aktualni prvak nastupiti ili ne, trebalo bi se znati vjerojatno danas kada će Brazilac pokušati odraditi trening.

No i prije tog se pitalo liječnika, ali i direktora Atletske Komisije Nevade Boba Bennetta. On smatra da će se Aldo boriti, ukoliko to želi, jer mu liječnici neće službeno zabraniti nastup. Prevedeno, Aldova ozljeda je možda bolna, ali nije opasna.

"U ovom trenutku prema liječnicima se čini da je Aldo pretrpio kontuziju rebara. Dr. Trainor trenutačno čeka  nalaze kako bi vidio medicinsku dokumentaciju, no po meni je vrlo malo izvjesno da će Aldo imati problema s dozvolom za nastup. Dr. Trainor mi je rekao da se stanje nakon ovakve ozljede poboljšava već za nekoliko dana", rekao je Bennett i dodao:

"Dr. Trainor je u komuninaciji s UFC-om i pobrinut ćemo se za to da ga ozlijeda ne spriječi u nastupu. U ovom trenutku radimo na tome."

Već smo napomenuli da je danas "dan D" koji bi trebao otkriti hoćemo li protiv McGregora gledati Alda ili Mendesa. Borilački svijet se ipak nada da bi to mogao biti Brazilac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI