Dok čeka rasplet vrha divizije, Claudia Gadelha odlučila uživati u ljetu

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.08.2018 14:32h Autor:

Claudia Gadelha

Vrlo popularna članica UFC-ove ženske slamka divizije, Claudia Gadelha, odlučio je ovo ljeto provesti na način da kvalitetno proslavi veliku pobjedu s UFC 225 eventa te da tako poprati rasplet na vrhu njene divizije.

Gadelha je 9. lipnja na UFC 225 savladala Carlu Esparzu, što je bila borba koja se “kuhala” još od vremena kad je Esparza bila Invicta prvakinja. Bila je to također izuzetno bitna borba za Claudiu (16-3, 6-3 UFC), koja je tako ostala relevantna u vrhu svoje divizije, gdje je svojevremeno smatrana najboljom borkinjom u njoj. Posebno nakon kontroverznog poraza od Joanne Jedrzejczyk.

Zanimljivo, Gadelha je imala priliku revanširati se Poljakinji te je u njihovoj borbi za titulu dobila prve dvije runde, no onda joj se dogodio kondicijski pad i do kraja borbe bila je izdominirana. Odlično je otvorila i onu borbu u kojoj je doživjela treći poraz, da od sredine prve runde pa do kraja ne bi uspjela odgovarati na ogromnu snagu Jessice Andrade. Ipak, sada je opet tamo gdje bi htjela biti te čeka rasplet još nekih borbi u diviziji, kao i situaciju s ozljedom prvakinje, Rose Namajunas. Što se tiče ovoljetnog treninga, najviše se posvetila radu na kondiciji i dolaska do tjelesne spreme gdje neće morati skidati previše kilograma, a da bi zadržala potrebne performanse.

Uostalom, Gadelha je vrlo popularna na Instagramu, gdje konstatno informira fanove o onome što radi, kako provodi vrijeme i kako se priprema. Mi smo također fanovi, a vjeruje da ih ima i među vama. Stoga, vrijeme je za izbor nekih od njenih posljednjih objava, dok čekamo informaciju oko toga protiv koga bi se iduće trebala boriti. Joanna Jedrzejczyk na tri runde? Mi kažemo može!

@dapperscrappers 🔥 #teamcg

A post shared by ᏟᎶ (@claudiagadelha) on

#vacaymode #teamcg #newjersey

A post shared by ᏟᎶ (@claudiagadelha) on

Peace 🙏🏾 #NewJersey #teamcg

A post shared by ᏟᎶ (@claudiagadelha) on

The ocean makes better noises. 🌊 #teamcg

A post shared by ᏟᎶ (@claudiagadelha) on

A lot BJJ in this pic. 🥋 #ufc227 #teamcg

A post shared by ᏟᎶ (@claudiagadelha) on

We workout even when we don’t have to workout 💪🏾 #teamcg #girlspower

A post shared by ᏟᎶ (@claudiagadelha) on

 

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI