Dogovoren super meč: Max Holloway vs. Frankie Edgar!

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.01.2018 10:33h Autor:

Edgar vs. Holloway

UFC prvak u perolakoj kategoriji Max Holloway će svoj pojas braniti protiv starog nesuđenog znanca – bivšeg prvaka Frankieja Edgara. Ovaj strašan “match up”, koji se trebao dogoditi još na UFC-u 218, ćemo pratiti na UFC-u 222, zakazanom za 3. ožujka i Las Vegas.

Podsjećamo kako je ovaj sjajan dvoboj trebao predvoditi UFC 218 u Detroitu, no Edgar je u posljednji trenutak morao odustati zbog ozljede orbitalne kosti. Umjesto protiv Edgara, Holloway se borio drugi put zaredom protiv Josea Alda s istim ishodom – nokautom u trećoj rundi.

To je za Havajčanina bila 12. uzasatopna pobjeda, što je peti najdulji pobjednički niz u UFC povijesti. Posljednji koji ga je uspio svladati bio je još Conor McGregor davne 2013. godine.

Edgar je ubilježio 7-2 od kada se spustio u perolaku kategoriju. Već je imao priliku postati prvak u perolakoj kategoriji, no nije uspio protiv Josea Alda. Ukoliko na UFC-u 222 svlada Hollowaya, postat će peti čovijek u povijesti UFC-a koji je imao titule u dvije različite težinske kategorije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI