Dogovoren okršaj Belforta i Rockholda u Brazilu

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.02.2013 08:30h Autor:

Bisping VS Belfort

Još prije tjedan-dva čelni čovjek UFC-a je otkrio da bi idući protivnik Vitora Belforta nakon njegove efektne pobjede nad Michaelom Bispingom u Brazilu trebao biti pridošlica iz Strikeforcea, vrlo opasni Luke Rockhold.

Postojale su najave da bi se njihov okršaj trebao dogoditi tijekom travnja, no konačna odluka glasi da će se boriti u Brazilu u Santa Catarini 18. svibnja.

Vijest još uvijek nije službeno potvrdio UFC, ali s obzirom da je izvor informacije uvijek vrlo dobro informirani brazilski MMA mediji Tatame, ne treba sumnjati u njezinu istinitost, a vjeruje da se će i Dana White ovo službeno potvrditi kroz idućih nekoliko dana.

Nema sumnje kako će Rockhold imati vrlo vatreno krštenje u UFC-u. Osim što je dobio iznimno opasnog protivnika koji ima i dozvolu za TRT, nastup u glavnom meču večeri na brazilskom tlu protiv njihovog domaćeg borca uvijek je dodatni uteg oko vrata.

No, pobijedi li Rockhold njega u svom debitantskom nastupu u oktogonu, gotovo je sigurno da bi mogao računati na dobivanje prilike protiv Andersona Silve, koji još uvijek čeka svog idućeg izazivača u srednjoj kategoriji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI