Dogovoren meč dva velika talenta Hollowaya i Filia

UFC 30.01.2014 22:01h Autor:

Andre Fili

UFC je danas najavio jednu borbu u kojoj će se sastavi dva mlada borca i izrazito velika talenta. U perolakoj kategoriji, na UFC 172 eventu, boriti će se Andre Fili i Max Holloway.

22-godišnji Max Holloway (8-3, 4-3 u UFC-u), osim što je jedan od mlađih, također je i jedan od najaktivnijih UFC-vih boraca jer je u posljednje dvije godine otkada je pristigao u organizaciju odradio čak sedam borbi. Sada je već saznao ime svog idućeg protivnika, a to je Andre Fili, kojeg smo već spominjali kao jednog od boraca koji bi mogli doživjeti eksploziju u 2014. godini.

Andre Fili (13-1, 1-0 u UFC-u) je 23-godišnjak, koji je u UFC debitirao u Listopadu, prihvativši borbu samo dva tjedna prije održavanja te spustivši se iz dotadašnjeg veltera u perolaku kategoriju (iako je na kraju za nešto manje od 2kg pao na vaganju, skinuo je nevjerojatnih 15kg). Nakon te pobjede odlučio je ostati u perolakoj kategoriji.

Ovo će biti posebno zanimljiva borba i zbog činjenice da, osim što su oba borca veoma mlada, oni su izrazito visoki za perolaku kategoriju. Obojica su visoki 180cm te onoga na što su oba borca računali da bi trebali imati kao prednost u peru, ovog puta neće biti…

UFC 172 je na rasporedu 6. travnja, a predvode ga Jon Jones i Glover Teixeira.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI