Dogovoren meč Cormier VS Nelson!

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.07.2013 09:08h Autor:

Roy Nelson

Roy Nelson nije imao nimalo lakih proteklih nekoliko tjedana nakon što ga je uvjerljivo jednoglasnom sudačkom odlukom pobijedio naš Stipe Miočić.

Situacija je po njega bila tim teža jer mu je upravo s tom borbom istekao ugovor i morao je pregovarati o produžetku suradnje s porazom iza sebe, što borca uvijek dovodi u lošiju situaciju kad treba dogovoriti honorare za iduće nastupe.

No, čini se da su UFC i Nelson ipak uspjeli pronaći zajednički jezik te je dogovoren novi ugovor s obzirom na to da je potvrđeno kako će se ostvariti želja Daniela Cormiera da svoju iduću borbu u oktogonu odradi upravo protiv Nelsona.

Oni će biti sunaslovna borba na UFC-u 166 na kojem se u glavnom meču večeri po treći puta sredinom listopada u Teksasu nalaze Cain Velasquez i Junior dos Santos u meču za titulu prvaka.

"Iznimno sam uzbuđen, oboje smo dobili ono što smo htjeli i vjerujem da će biti dobar meč. Iako je izgubio od Miočića, on je tu borbu prihvatio u posljednji tren, pa je zato u mojim očima i dalje na pobjedničkoj stazi. Nije tajna da je opasan suparnik, ima snage za nokaut, ali ja ga neću podcijeniti kao neki", rekao je Daniel.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI