Dogovoren meč Andersona Silve i Nick Diaza!

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.07.2014 00:30h Autor:

Diaz VS Silva

Anderson Silva zbog svog oporavka od teškog loma potkoljenice propustit će cijelu 2014. godinu, ali zato će njegov povratnički meč privući ogromnu pažnju i već sad se može reći kako će to biti jedna od najvećih MMA borbi ovog desetljeća!

UFC je u utorak navečer nešto malo prije ponoći po našem vremenu objavio fantastičnu vijest da je dogovoren meč između Andersona Silve i Nicka Diaza koji će se održati 31. siječnja 2015. godine u Las Vegasu!

Dana White tražio je jednu bombastičnu borbu kako bi konkurirao tog vikenda Super Bowlu koji je tradicionalno najgledaniji sportski događaj godine u Sjedinjenim Američkim Državama i to je definitivno uspio ugovaranjem okršaja Silve i Diaza.

U ovom trenutku nisu poznati detalji, nepoznato je hoće li nastupati u srednjoj kategoriji ili će se raditi o "catchweightu", ali i to će se vjerojatno objaviti kroz dan-dva

Podsjetimo, Anderson je posljednji meč odradio protiv Chrisa Weidmana kad je pokušao vratiti titulu prvaka srednje kategorije u svoje vlasništvo, no doživio je poraz zbog teškog loma potkoljenice. Nick Diaz također je u svom posljednjem nastupu napadao prvaka. U meču protiv Georgesa St-Pierrea u ožujku 2013. godine poražen je jednoglasnom sudačkom odlukom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI