Dogovor ipak pao: Aldo protiv Pettisa ovog ljeta

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.02.2013 09:08h Autor:

Jose Aldo

Dana White otkrio je prije samo par dana da mu je Jose Aldo rekao kako nije previše zainteresiran za meč protiv Anthonyja Pettisa. Aldo bi očito htio puno radije protiv nekog drugog braniti svoju titulu prvaka, ali mjesta za izbor ipak nije imao.

Predsjednik UFC-a indirektno mu je čak zaprijetio otkazom u slučaju da odbije odraditi borbu protiv Pettisa za titulu prvaka te je to očito bio i više nego dovoljno uvjerljiv argument da Brazilac pristane na obranu titule upravo protiv njega.

"Po meni on ne zaslužuje priliku u pero kategoriji. On se nikad nije ni borio do 66 kilograma i to je nepravda prema ostalim borcima. Nije problem zbog mene, ja ću se boriti s kime god treba, ali to nije u redu prema svima onima koji treniraju, pobjeđuju i žele postati prvaci u pero kategoriji. U međuvremenu netko novi dođe u kategoriju i odmah dobije priliku", rekao je Jose.

No, White to njegovo mišljenje očito nije uvažio te je putem Twittera objavio da je dogovoren meč između Alda i Pettisa, a trebao bi se održati tijekom kolovoza ove godine. Lokacija na kojoj će meč biti održan još uvijek nije poznata.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI