Dodson traži novu priliku: Sljedeći ću put uspavati Johnsona!

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.06.2014 11:13h Autor:

Dodson vs Johnson

Početkom 2013. John Dodson napadao je naslov prvaka u muha kategoriji u meču protiv Demetriousa Johnsona. Do naslova nije uspio doći jer njegov je suparnik slavio jednoglasnom odlukom sudaca. Danas misli da je došlo vrijeme za novu priliku da se domogne pojasa namijenjenog prvaku.

Ta je borba bila proglašena borbom večeri, a nakon nje Dodson je imao još dvije borbe koje je završio prekidima. Kraj borbe nisu dočekali Darrell Montague te John Moraga i sad je željan revanša i nove prilike da osvoji naslov najboljeg u muha kategoriji. No, postoji mali problem, a to je da Johnson baš nije raspoložen za uzvrat.

"Čuo sam ga na konferenciji za medije. On jednostavno izbjegava borbu sa mnom. Govori da se želi boriti sa svima, a onda govori da sam klaun. Zvuči kao uplašena curica koja želi pobjeći od te borbe. Zar se boji velikog zločestog vuka?", rekao je Dodson.

"Zar misli da mu nisam dostojan protivnik. Rekao je da želi borbu s Jussierom Formigom kojeg sam pobijedio. Žele ga vidjeti u borbi Zachom Makovskim koji je dobio tek dvije borbe u UFC-u. Ja ima niz od pet pobjeda i jednog poraza i jedino me Demetrious pobijedio. Ako ne želi borbu sa mnom dajte mi bilo koga i sve ću ih uspavati kao što sam trebao učiniti s njim. Sljedeći put kad se sretnemo uspavat ću ga. Nakon toga možemo ponoviti meč i opet ću isto učiniti. Gledat ću kako ga udaram i kako pada te kako ću ga ubiti. Neću ga prestati udarati dok sudac ne zaustavi borbu ili ne bace ručnik. Želim biti siguran kako će otići potpuno razbijen, a ja ću otići kao novi prvak s lijepim sjajnim pojasom. Tako će završiti naša borba.", vrlo je slikoviti opisao Dodson.

Demetrious Johnson je nakon njihove borbe još tri puta uspješno branio naslov prvaka, a posljednji put protiv Alija Bagautinova na UFC 174.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI