Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Dodson se ne slaže sa sucima: Ja sam bio Condit, a on je bio Lawler | Fight Site

Dodson se ne slaže sa sucima: Ja sam bio Condit, a on je bio Lawler

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.10.2016 19:34h Autor:

John Dodson

John Dodson smatra kako je u borbi protiv Johna Linekera napravio dovoljno i očekivao je da će na kraju on biti proglašen pobjednikom. Ipak, to se na kraju nije dogodio, a on je sve usporedio s ovogodišnjom borbom svog timskog kolege.

Lineker i Dodson su odradili borbu u kojom smo mogli vidjeti dva različita stila. Lineker je bio borac koji je napadao i koji je djelovao aktivniji, no u slučajeva kad ne bi pogađao, znao je izgledao podosta bespomoćno. Dodson je, s druge strane, većinu borbe kontrolirao ritam, no čini se da ga je pobjede koštao defenzivan pristup borbi. Ipak, on nije mogao vjerovati da mu sudačka odluka na kraju nije išla u korist:

“Još uvijek sam pakleno zgodan, a on je iz kaveza izašao izgledajući kao Frankenstein, tako da ne znam što se dogodilo. Ponovili smo borbu Carlosa Condita i Robbiea Lawlera. Napravio sam sve što treba, a oni su je ponovno dali Lawleru. Ne mogu vjerovati, napravit da netko toliko puta promaši, a ponovno izgubiš borbu.”

Borbu je na kraju odlučila druga runda. Svi suci su prvu i petu dali Dodsonu, a treću i četvrtu Linekeru, dok je upravo u drugoj dionici došlo do razilaženja mišljenja među sucima. Na pitanje da li je ljut i misli li da je nešto više trebao napraviti, Dodson je rekao:

“Nisam ljut, nemam zbog čega biti ljut. U potpunosti sam se držao plana koji smo dogovorili i napravio sam sve kako sam zacrtao. Cilj je bio dovoditi ga do toga da promašuje te pogađati ga u kontri i u tome sam uspio. Znam da sam razočarao navijače kojima sam najavljivao nokaut, no ovog puta sam pokazao nešto drugo. Pokazao sam koliko sam agilan, brz i koliko dobar rad nogu imam. Mislim da sam fanovima pružio sjajnu borbu!”

Još je jednom objasnio zašto misli da je on trebao biti pobjednik te kakvi su mu planovi za skorašnje nastupe:

“Ja sam onaj koji je pogađao u puno većem postotku, a statistika kaže da sam također pogodio veći broj značajnih udaraca. Uostalom, naša tijela i lica dovoljno govore o tome tko je bio bolji u toj borbi. Ja uopće ne izgledam kao da sam bio u borbi. Sresti ćemo se još negdje na putu, to sam siguran. A sad se što prije želim vratiti u kavez, nisam plaćen za to da sjedim.”

Lineker tako sada postaje legitimni kandidat za napad na titulu, dok će Dodson ipak morati napraviti nešto više, odnosno nanizati par pobjeda.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI