Dodson protiv Morage u Albuquerqueu, nastupa i Sergio Pettis

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.03.2014 19:29h Autor:

John Dodson

Fight Night 42, koji će se održati 7. lipnja u Albuquerqueu, dobio je još tri borbe na svoj program. Ona koja plijeni najviše pažnje je borba između Johna Dodsona i Joha Moraga, dva borca iz samog vrha muha kategorije. U New Mexicu će nastupiti i Sergio Pettis, mlađi brat UFC-ovog prvaka lake kategorije.

Nakon što je, zajedno s eventom, objavljena i glavna borba u kojoj će se sastati Benson Henderson i Rustam Khabilov, UFC je objavio još tri borbe za isti event. U onoj najzanimljivijoj sastati John Dodson i John Moraga, dva bivša izazivača prvaka u muha kategoriji.

John Dodson (15-6, 4-1 u UFC-u), finalist 14. sezone Ultimate Fightera odraditi će prvi meč nakon osam mjesec. Svog posljednjeg protivnika Darella Montaguea nokautirao je u listopadu prošle godine na UFC 166 eventu. Njegov imenjak Moraga (14-2, 3-1 u UFC-u) također je odradio samo jednu borbu  nakon poraza u borbi za naslov, a u njoj je podijeljenom odlukom savladao Dustina Ortiza. Oba borca nalaze se u Top 5 službenog UFC-ovog poretka muha kategorije.

Na eventu će, nekoliko mjeseci nakon prvog poraza u karijeri, i to u borbi večeri protiv Alexa Caceresa, nastupiti i Sergio Pettis (10-1,1-1 u UFC-u), mlađi brat UFC-ovog prvaka lake kategorije, Anthonya. Njegov protivnik je Yaotzin Meza (20-9, 1-2 u UFC-u), iskusan borac koji je poražen na istom eventu kada i Sergio. Od njega je bolji bio Chico Camus, podijeljenom odlukom i sjajnoj borbi, koja je također konkurirala za borbu večeri.

Još jedna potvrđena borba je ona između Bobbya Voelkera (24-11, 0-3 u UFC-u), kojem će ovo biti posljednja šansa za ostanak u UFC-u, u koji je došao s odličnom pobjedničkom serijom iz Strikeforcea te Lancea Benoista (6-2, 1-2 u UFC-u), mladog i talentiranog borca, koji će pokušati izbjeći treći poraz u nizu.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI