Dodson o Jonu Jonesu: Ne znam zašto su svi mislili da je anđeo

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.07.2015 19:26h Autor:

Dodson, Jones, Arlovski i Cerrone

John Dodson je iznio svoje mišljenje o timskom kolegi Jonu Jonesu i situaciji u kojoj se našao. Velikim razlogom ovakvog šoka među ljudima smatra to što su isti Jonesa gledali kao apsolutno pozitivnu osobu.

Izazivač za naslov UFC prvaka u muha kategoriji, koji će se protiv Demetriousa Johnsona boriti na UFC 191 eventu, 5. rujna, izuzetno je zanimljivo objasnio Jona Jonesa kao osobu, odnosno njegov karakter i ono kakvim su ga ljudi vidjeli.

"Jon Jones nije bio anđeo kakvim su ga svi gledali. Svi su mislili kako je Hannah Montana, a on je zapravo Miley Cyrus", rekao je Dodson na UFC 191 promotivnoj večeri i time nasmijao prisutne usporedbom koji su Amerikanci vrlo lako shvatili, a vjerujemo i veliki dio naših čitatelja.

Smatra kako je zapravo cijeli Jonesov pristup bio kriv, no bivši UFC-ov prvak u poluteškoj kategoriji je počeo okretati drugu stranicu u svom životu. Iako nema dozvolu za povratak natjecanjima, odnosno čeka suđenje za teški prekršaj, svaki je dan u dvorani i pomaže timskim kolegama u pripremama.

"Možda je napokon shvatio da treba početi ulagati sebe u timske kolege te da će mu se to vratiti kroz to da ćemo mi svi pomagati njemu. To je jedna od onih stvari u životu, ako pružiš nekome nešto, velika je vjerojatno da će on to isto napraviti tebi kad ti zatreba. Jon je sad došao do stadija kad to počinje shvaćati te se mijenjati u tom smjeru. Jednostavno će se prestati okruživati s krivim ljudima, s kojima je osjećao potrebu konstantno ih zadovoljavati", dodao je John.

Što se tiče Jonesovog povratka borbama, Dodson nije htio reći previše, no vjeruje da je to moguće. Pokušao je to slikovito objasniti riječima:

"Ne postoji netko tko je savršena osoba, oliti anđeo. Tako to nije bio niti Jones, iako je imao tu neku svoju sigurno zonu, pa se tako prikazivao. No, to ne znači ništa, on se uvijek može promijeniti i vratiti te postati prava legenda MMA-a, kao što bi i trebao biti. Oscar Wilde je jednom rekao kako svaki grješnik ima budućnost i kako svaki svetac ima prošlost."

Još uvijek nije poznato kad bi moglo početi Jonesovo suđenje te koliki su mu uopće izgledati da ostane na slobodi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI