Dodson: Ja sam spasitelj muha kategorije!

UFC 05.05.2015 13:32h Autor:

John Dodson

Iako je većina borbi u muha kategoriji vrlo dinamična i atraktivan UFC-ova muha kategorija, kojom vlada Demetrious Johnson, ne privlači preveliku pozornost. No, jedan borac ima namjeru to promijeniti.

John Dodson prvi je na UFC-ovoj ljestvici izazivača u muha kategoriji. Početkom 2013. nije iskoristio priliku te je poražen u meču s aktualnim prvakom Demetriusom Johnsonom jednoglasnom odlukom sudaca. Osim što želi novu borbu za pojas Dodson želi i privući pozornost medija te ljubitelja UFC-a prema muha kategoriji.

"Svi su uvijek mislili da je Ian McCall taj koji će pokrenuti ovu kategoriju, ali McCall nije u stanju to prezentirati kako je želio. Dakle, pretpostavljam da sam ja spasitelj lake kategorije. Ako svi žele posljednju nadu onda sam to ja.", izjavio je u posljednjem izdanju The MMA Hour Dodson kojeg na UFC-u 187 očekuje borba protiv dobrog prijatelja Zacha Makovskog.

"Ta borba može otići na obje strane. Ja znam sve o njemu, a on meni. Zach već zna kako je biti prvak. Bio je prvak Bellatora i RFA. Pomogao sam mu da se pripremi za te borbe i osvajanje naslova te da uđe u UFC. Čast mi je boriti se s njim jer je divan prijatelj i bit će do dobra borba.", izjavio je Dodson.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI