“Dođi k nama po batine” – White oštro odgovorio na zahtjeve Floyda Mayweathera

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.11.2018 11:56h Autor:

Floyd Mayweather Jr. & Dana White

Nedavno je u razgovoru za TMZ Floyd Mayweather Jr. otkrio kako mu je UFC prišao s idejom o borbi protiv Khabiba Nurmagomedova, a sada je na njegove riječi iz tog razgovora reagirao Dana White.

“Mora to biti boksački meč. Druge nema. Ja određujem gdje i kada. Bit će prema mojim pravilima. Ja sam Floyd ‘Money’ Mayweather. Čak i da se meč ne dogodi, meni je to u redu. Ja imam sjajan život. Imam kuće po Los Angelesu, umirovljen sam i dalje živim sjajan život”, govorio je prije nekoliko dana boksački velikan.

Jednom kada je čuo za njegov stav, predsjednik UFC-a jasno je poručio – “Odgovor je – NE!’

Naime, White smatra da ova borba dolazi u obzir samo ako Floyd dođe k njima u Octagon. Dana vjeruje kako je sada red na Mayweatheru budući da je UFC već jednom prigodom sa svojom zvijezdom stigao na njegov teren. Naravno, pričamo o Conoru McGregoru i boksačkom meču iz kolovoza ove godine koji je prekidom u 10. rundi otišao na stranu neporaženog boksača.

“Morat će doći k nama i dobiti svoju porciju batina. Gle, zaradit ćeš puno love, ali sad je red na tebi da dobiješ batine. Mi smo već jednom došli u ring… Zašto uvijek želi boksati? Svaki put želi samo boksati. No, želiš li se boriti? Želiš li zaraditi 150 milijuna. Onda dođi k nama po batine”, izravan je bio White.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI