Dobrodošla u UFC, Angela Magana (FOTO+VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.10.2014 12:33h Autor:

Angela Magana

Ukoliko pratite trenutnu sezonu Ultimate Fightera, oku vam nikako nije mogla promaći Angela Magana, jedna od natjecateljica u ovosezonskom izdanju te nova članica UFC-ove ženske slamka divizije. Ukoliko ne, donosimo vam priliku da se upoznate s novim UFC-ovim pojačanjem, kako na borilačkom, tako i na vizualnom planu.

Angela Magana je 31-godišnja djevojka, koja je do sad nastupala u muha kategoriji, no zbog prilike da nastupi u Ultimate Fighteru, spustila se u kategoriju do 51 kilogram. Inače je majka šestogodišnje djevojčice, a živi na Tajlandu, gdje je došla trenirati muaythai, da bi se na kraju u potpunosti zaljubila u samu zemlju i odlučila ostati tamo.

Inače, u karijeri ima skor 11-6, a u showu se, u svojoj borbi osmine finala, sastala s Irkinjom Aisling Daly, no ta borba još uvijek nije prikazana, pa nije poznato niti kako je Angela odradila svoj nastup. No, UFC fanovi, posebno oni koji su fanovi i ženskog MMA-a sigurni će biti sretni s ovom akvizicijom. Pogledajte fotografije i video uratke te se uvjerite se da je UFC dobio iznimno pojačanje, kako na vizualnom, kao i na sportskom planu. Atraktivna u oba pogleda!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI