Dobre vijesti za Whittakerove fanove: Prvak se vraća prije nego što se mislilo i zna koga želi!

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.07.2018 17:24h Autor:

Robert Whittaker

Na posljednjoj UFC-ovoj PPV priredbi održanoj prošlog mjeseca u Chicagu (UFC 225), Robert Whittaker je za dlaku uspio izvući pobjedu protiv Yoela Romera. Australac se pritom, na njegovu žalost i na žalost svih njegovih fanova, ponovno ozlijedio.

Tako se niz nesretnih ozljeda, koje vuče već više od godinu dana, nastavo lomom šake. Prve prognoze nisu bile previše optimistične kada govorimo o brzom povratku, no nove informacije kažu kako bi se UFC prvak u srednjoj kategoriji mogao vratiti krajem godine na priredbi u Madison Square Gardenu.

Dapače, njegov menadžer Titus Day je otkrio i koga bi preferirali kao protivnika.

“Madison Square Garden je mogućnost. Rob je prvak u srednjoj kategoriji, a u posljednja dva meča je doslovno prošao kroz rat. Tako da, ukoliko mu ruka zaraste brzo kako se nadamo, definitivno bi se voljeli boriti u toj sjajnoj areni, najvećoj u povijesti borilačkog sporta. A Chris Weidman, čovjek koji je bio nekoć prvak, bi bio perfektan protivnik u tom nastupu”, izjavio je Day govoreći za The Daily Telegraph.

Whittaker je već odradio operaciju, a sada mu slijedi oporavak. S obzirom na uspjeh operativnog zahvata, nadaju se da će i period oporavka biti kraći nego što se najprije mislilo.

“Razgovarao sam s Robertom ovog tjedna i on želi biti spreman za kraj godine. Operacija je prošla odlično, nije bilo komplikacija što je sjajna vijest. Ako sve prođe dobro, onda bi se borili u New Yorku. To je tradicionalno već sada jedna od najvećih UFC-ovih priredbi u godini, a nakon što je Rob pobijedio u posljednja dva meča, za njim u SAD-u vlada golem interes”, objašnjava i zaključuje.

UFC se vraća u Madison Square Garden 3. studenog za UFC 230. Meč protiv Weidmana bi bio prava poslastica s obzirom da je bivši prvak upravo građanin New Yorka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI