Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Dobre vijesti za sve fanove Nicka Diaza | Fight Site

Dobre vijesti za sve fanove Nicka Diaza

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.01.2018 20:11h Autor:

Nick Diaz

Jeff Novitzky, jedan od UFC-ovih potpredsjednika i njihov glavni čovjek za borbu protiv dopinga, ima dobre vijesti za sve fanove Nicka Diaza.

Naime, Novitzky je nedavno gostovao kod Joea Rogana te je tom prilikom otkrio kako je posljednjih mjeseci u nekoliko navrata razgovarao s popularnim borcem iz Stocktona. Novitzky je tijekom tih razgovora stekao dojam da se Diaz želi vratiti borbama, a čini se i da konačno pronalazi zajednički jezik s ljudima iz UFC-a.

“Mislim da se želi boriti. Sjeo sam s njim nekoliko puta u posljednjih par mjeseci kako bismo razriješili probleme oko njegovog boravišta”, otkriva Novitzky i pritom nas podsjeća na to da je Nick u 12 mjeseci uspio napraviti tri prekršaja tako što tijelima nadležnima za testiranja na nedopuštena sredstva nije javljao mjesto svog boravka.

> Diaz davao autograme u prodavaonici cannabisa, pojavila se USADA

“Pravila su takva da bi se uhvatilo ljude koji varaju i pokušavaju izbjegavati testiranja. Mislim da Nick nije jedan od onih koji su pokušali izbjeći testiranje, već mislim da se tu jednostavno radilo o posljedicama njegovog stila života i sada to pokušavamo s njim riješiti.”

Novitzky je uvjeren i u to da su za nastalu situaciju najviše krivi pogrešni ljudi kojima se UFC-ov borac okružio.

“On je vjerovao određenim pojedincima da će se brinuti oko ovog s mjestom boravka. Ono što se po meni dogodilo je to da su ti pojedinci u međuvremenu ulazili i izlazili iz njegovog života, a on nije bio upoznat s time da je propuštao sve te stvari. On je trenutno pod kaznom, ali se nadamo da bi sve mogli riješiti jako brzo”, zaključio je Novitzky.

Starijeg od braće Diaz u oktogonu nismo gledali još od siječnja 2015. godine kada je odmjerio snage s Andersonom Silvom. Taj je meč u konačnici upisan kao ‘no contest’ jer su oba borca bila pozitivna na dopinškim testiranjima, Silva zbog steroida, a Diaz zbog marihuane.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI