Dobre vijesti za sve fanove Demiana Maie

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.10.2017 15:43h Autor:

Demian Maia

Ako ste mislili da će težak poraz od Cobyja Covingtona obeshrabriti UFC veterana i dvostrukog izazivača Demiana Maiu i poslati ga u mirovinu, prevarili ste se. Žilavi Brazilac ne misli odustati tako lako.

U razgovoru koji prenosi MMAFighting, ovaj BJJ majstor je najavio kako se misli boriti još godinu ili dvije. To je dobra vijest za njegove mnogobrojne fanove!

“Planiram se boriti još jednu ili dvije godine. Moj cilj je nastaviti se boriti. Ovo je vrlo težak sport. MMA je jako težak sport. U UFC-u sam već deset godina i svaki put je to ringišpil emocija. To je nešto što ne možete razumijeti, ako sami niste probali”, vjeruje Maia.

Poraz od američkog borca Covingtona je bio drugi u nizu za Maiu nakon što je u prošlom dvoboju poražen od prvaka Woodleyja. Situacija je u kojoj se nije našao prilično dugo vremena…

“Imao sam problema rušeći Woodleyja i zbog toga smo promijenili mnoge stvari, ali opet morate razumijeti i biti svjesni da sam se borio protiv dva sjajna hrvača u dvije posljednje borbe. Woodley i Colby, obojica su ALL-American hrvači. Ukupno sam se borio protiv tri hrvača iz American Top Teama u tri posljednja meča. Ljudi me snimaju, pokušavaju shvatiti kako se boriti protiv mene, a onda to meni moj posao čini sve težim”, iskren je višestruki svjetski BJJ prvak.

Maia trenutačno ima 39. godina i dojam je da nakon ovog poraza više nikada neće izboriti šansu osvojiti pojas UFC prvaka. Prvu priliku je prokockao protiv Andersona Silve u srednjoj kategoriji, a nedavno je izgubio od Woodleyja u velteru. S porazom od Covingtona sve je dalje od svog cilja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI