Dobre vijesti za Belforta? Keith Kizer napustio NSAC!

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.01.2014 18:09h Autor:

Keith Kizer

Keith Kizer, dosadašnji predsjednik atletske komisije savezne države Nevade odlučio je napustiti to mjesto dobivši ponudu za drugi posao. Kizer je bio razlog brojnih glavobolja Dani Whiteu, zbog striktnog pridržavanja određenih pravila, a također je bio i veliki protivnik uzimanja bilo kakvih dodatnih sredstava.

Keith Kizer, čovjek koji je najpoznatiji postao po izjavi kako Vitor Belfort nikada neće dobiti dozvolu za korištenje TRT terapije u državi Nevadi te po sukobu s poznatim MMA sucem Johnom McCarthym, kojem od 2007. nije dopustio suđenje u Nevadi, napustio je posao predsjednika atletske komisije te savezne države. Borilački fanovi ga poznaju i iz Ultimate Fightera gdje je gotovo redovno osobno odrađivao vaganja, kao i posao supervizora suđenja na borbama.

Kizer, koji je na toj funkciji bio od 2006. godine bio je često na meti organizatora i publike, kako u boksačkom, tako i u MMA svijetu, ponajviše zbog loših sudačkih odluka, no također je bio poznat i po uvođenju najstriktnijih testiranja na nedozvoljena sredstva.

Naravno da su odmah počele glasine kako bi ovo moglo značiti da bi Vitor Belfort ipak mogao dobiti TRT dozvolu za nastup protiv Chrisa Weidmana u Las Vegasu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI