Dobre vijesti iz tima Stipe Miočića: Pregovori su krenuli!

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.11.2017 19:44h Autor:

Stipe Miočić (foto: UFC)

Napokon su se pojavile neke vijesti o statusu Stipe Miočića, odnosno o možebitnom datumu njegove iduće borbe, borbe kojom će doći u priliku srušiti UFC-ov teškaški rekord.

Kod Miočića je najveći problem ugovor, odnosno teškaški prvak nije zadovoljan svojim primanjima, što je više puta naglasio tijekom ove godine, kad je bio upitan od strane medija o idućoj borbi. Vjerojatno je to razlog zbog čega nije odradio još jedan nastup u 2017. godini, no kako stvari trenutno stoje, fanovi ga ne bi trebali još dugo čekati. MMA Fighting portala je saznao nešto više o tome, no nisu imenovali izvor koji im je dostavio informacije.

“Pregovori o novom ugovoru, između tima koji predstavlja Stipu Miočića i predstavnica UFC-a, su napokon ponovno krenuli. Prema dostupnim informacijama, razgovori se trenutno kreću u pravom smjeru i postoji optimizam da bi Stipe Miočić trebao braniti titulu prvaka u prvoj četvrtini 2018. godine”, stoji u njihovom tekstu u budućnosti Stipe Miočića.

Nakon tri nastupa u prošloj godini, gdje je osigurao napad na titulu prvaka, osvojio je te je jednom obranio, Miočić se ove godine godine borio tek u svibnju, kada je savladao Juniora Dos Santosa. U svojoj idućoj borbi bi trebalo napasti postignuće koji još niti jedan UFC borac nije ostvario, tri puta obraniti naslov teškaškog prvaka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI