Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Dobre vijesti: Fedor želi revanš s Werdumom, Big Footom i Hendom, ne preferira Bellator! | Fight Site

Dobre vijesti: Fedor želi revanš s Werdumom, Big Footom i Hendom, ne preferira Bellator!

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.07.2015 09:42h Autor:

Fedor Emelianenko

Fedor Emelianenko je i dalje tema broj jedan u svjetskim MMA medijima. Točnije pitanje "Gdje će Posljednji Imperator nastaviti svoju karijeru?"

Jasno je da bi većina MMA fanova voljela da se radi o elitnom UFC-u gdje bi se napokon mogao suočiti s drugim velikanima ovog sporta. Ipak, takav scenarij se čini najmanje izvjestan s obzirom na prošlost između UFC-a i ruskog velikana.

Prema drugom intervjuu njegovog prijatelja i menadžera Vadima Finkelchteina u kojem govori o povratku GOAT-a, čini se da ipak ima nade za sve koji žele Rusa vidjeti u UFC-u. On tvrdi da Fedor nije ništa bliže Bellatoru nego UFC-u.

"Fedor nije u nikakvom lošem odnosu s Danom Whiteom, kao niti s bilo kime drugim. Ne znam gdje će se boriti. Vrijeme će pokazati. Sve ovisi čija će ponuda biti najbolja. Zaista nema preference. Siguran sam da će i SAD, ali i Japan i Rusija biti presretni da dobiju Fedora", poručuje Finklechtein i dodaje:

"Bilo bi stvarno glupo da ne pregovaramo s različitim MMA promocijama. Ima vremena i mnogo izbora. Izabrat će najbolji ugovor s najboljim uvjetima."

Menadžer tvrdi da je Pride legenda čitavo vrijeme bio u treningu.

"Nije propustio trenirati čitavo vrijeme i bio je aktivan. Nadalje, nikada nije upotrebljavao bilo kakve steroide. Njegova snaga i izdržljivost je stečena isključivo teškim radom. Stoga mu je ovaj godišnji odmor samo donio dobro. Nije imao tipičan pad kakav korisnici steroida obično imaju kada stanu s uporabom. Oporavio se fizički i mentalno te je spreman za borbu", otkriva vlasnik M-1 promocije i dodaje:

"Trenirao je stvarno vrlo naporno tijekom čitave karijere i bio je jako umoran. U svakom pogledu. Tako da je u jednom trenutku odlučio stati. To je bila njegova odluka. Ja sam činio sve da ga vratim, uvjeravao sam ga gotovo tri godine. Zadnji put kada smo otvorili te razgovore molio me da to više ne činim pa sam odustao. Postao je predsjednik Ruskog MMA saveza, putovao je dosta, posjetio je mnoga natjecanja i davao govore."

Na kraju je Finkelchtein dao dodatnu nadu da bi se Fedor mogao odlučiti za UFC.

"Smatram da se Fedor želi okušati s najboljima. Znam da želi revanš s Werdumom, Big Footom i Hendersonom. Ali nisam ga čuo da je specifično rekao da se želi boriti baš s nekim od njih", zaključuje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI