Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Dobar tip Michael Bisping: Na binu doveo dječake s četiri amputacije, velikog MMA fana (VIDEO) | Fight Site

Dobar tip Michael Bisping: Na binu doveo dječake s četiri amputacije, velikog MMA fana (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.03.2018 12:18h Autor:

Bisping, Marshall, Paige i Hardy

Na druženju s fanovima, koje su u petak odradili Michael Bisping, Paige VanZant i Dan Hardy, svakako je najemotivniji trenutak bio dolazak na binu Marshalla Johnsona, velikog MMA fana. Dječak je to koji inspirira svojom snagom volje, unatoč amputacijama na sva četiri ekstremiteta.

Zapravo, jedno od prvih pitanja tijekom druženja došlo je od jednog dječjeg glasa, na što je Bisping odmah reagirao tako što je rekao da nije znao da ima prisutne djece te je poručio da ignorira sve što kaže. Ipak, pitanje koje je došlo bilo je vrlo zanimljivo, posebno jer Bisping nije mogao locirati iz kojeg dijela dvorane ono dolazi.

“Michael, hoćeš li se boriti protiv mene za moj pojas?”, glasilo je pitanje, na što je Bisping rekao da može. Ono što je uslijedilo nitko nije očekivao. Otac je na binu donio dječaka s protezama na mjestima obje noge te s amputacijama obje podlaktice. Bivši UFC-ov prvak se ipak brzo snašao te je 10-godišnjeg Marshallu odglumio sparing partnera, pruživši mu dlanove za udaranje.

Dan Hardy je otkrio kako je u pitanju dječak kojeg redovno viđa na britanskim eventima, odnosno da je u pitanju jedan veliki fan borilačkog sporta. Bisping je odmah zatražio i da ih sve zajedno fotografiraju te će malom Marshallu sigurno ostati jedna prava uspomena. Uspomena u obliku fotografije na kojoj se nalaze tri velika borca i jedna borkinja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI