Do sada neviđeno: McGregorova reakcija na Aldovu ozljedu i otkazivanje UFC 189 borbe (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.11.2017 16:46h Autor:

Conor McGregor

Pojavila se snimka koja će nam posvjedočiti kakav je borac i osoba bio Conor McGregor u vrijeme dok još nije došao do današnjeg bogatstva te dok je bio tek izazivač za naslov UFC prvaka. Snimka je iz ljeta 2015. godine, odnosno na dan kada je Jose Aldo doživio ozljeda zbog kojenje otkazao nastup na UFC 189 eventu.

Radnja ovog videa se odvija u “McGregor Mansionu”, odnosno kući koju je iznajmio za sebe i svoj tim tijekom priprema za taj event. Na početku vidimo Artema Lobova gdje pokazuje članak u Aldovoj ozljedi, a onda vidimo Danu Whitea i Lorenza Fertittu, gdje o tome pričaju s glavnim SBG trenerom, Johnom Kavanaghom. Conor McGregor i zaručnica još uvijek nisu bili ustali te nisu znali za tu vijest.

Nakon toga vidimo McGregora gdje dolazi do kuhinje i tamo vidi Whitea i Fertittu, koji mu na kraju prenose vijest kako se Aldo te da je upitno održavanje njihove borbe (Aldo je službeno otkazao nastup tjedan dana kasnije). McGregoru odmah nude novi datum u rujnu, no on je to izričito odbio te je tražio zamjenskog protivnika, odnosno zahtijevao je nastup 11. srpnja. White mu govori kako je to očekivao te da već rade na tome.

Epiloga se sjećamo. McGregor je savladao zamjenskog protivnika Chada Mendesa, čime je postao privremeni UFC prvak, da bi u prosincu nokautirao Alda u 13. sekundi njihove borbe, čime je postao pravi prvak perolake kategorije te tog trenutka uvjerljivo najveća zvijezda koju je UFC ikada imao. Sportska fortuna ga je nagradila za borilački duh koji je tada imao u sebi. No, to je bilo vrijeme kada je za prethodnu borbu upisao honorar od 85.000 dolara i jednako toliko za pobjedu. Za UFC 189 i borbu protiv Mendesa je zaradio pola milijuna dolara, no kada usporedimo s onim što posjeduje danas, to je gotovo sitnica.

Svakako sjajan video za pogledati, pa uživajte!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI