Djevojka Raquel Pennington odbacila kritike upućene kutu: Htjela je nastaviti meč (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.05.2018 11:21h Autor:

Photo: Instagram

Je li kut Raquel Pennington trebao inzistirati da njihova borkinja odradi i petu rundu u glavnoj borbi UFC-a 224? To je pitanje kojim se analitičari bave već dva dana i koje je izazvalo dosta kontroverzi u MMA zajednici nakon priredbe u Rio de Janeiru i nove obrane naslova Amande Nunes.

Podsjećamo kako je Pennington nakon četvrte runde došla do svog kuta te je treneru rekla da “je gotova i da želi odustati”. No, njezin kut iz Triple Threat Gyma u Colorado Springsu je inzistirao da nastavi. Nagovorili su je da odradi još i pet rundu unatoč tome što je bilo jasno da izazivačica u tom trenutku nema nikakve šanse za pobjedu. Jedinu šansu koju je imala jest da bude nokautirana. To se na koncu i dogodilo.

No, Tecia Torres, djevojka Raquel Pennington i također UFC borkinja, odbacuje kritike i tvrdi da je sama Raquel pristala odraditi do kraja meč.

“Nas dvije, kao i naši treneri, smo se složili s odlukom da se ide u petu rundu. Znamo Raquel bolje od bilo koga drugog i znali smo da joj ne smijemo dopustiti da se preda jer će žaliti za time zauvijek. Borila se srcem i dušom do kraja meča”, napisala je Torres u Instagram  postu u nedjelju. Time je odlučila prekinuti sve špekulacije o trenutku koji je zaintrigirao javnost.

Torres se također nalazila “u kutu” za vrijeme meča protiv Amande Nunes, te je zajedno sa svojom djevojkom odradila čitave pripreme.

Uz ovu opasku vezanu za odluku da Pennington ide ili ne ide u petu rundu meča, Torres je Instagram post iskoristila da čestita svojoj djevojci na hrabroj predstavi na gostujućem terenu.

“Izuzetno sam ponosna na svoju curu. Ti si prava ratnica…”, među ostalim je napisala Torres.

#Forever I am extremely proud of my lady. You are a warrior babe. Fought every second you possibly could. You continue to amaze me daily. You motivate me to work hard and one day too receive the same opportunity to fight for a UFC championship. We are the 1%ers. Very few will ever know what we go thru as fighters and an even smaller percentage will ever earn the chance to fight on such a big stage and for a world title. #RideOrDie #AlwaysProud PS: Both us and our coaches agree with the decision made to go into the 5th round. We know Raquel more than anyone else and know if we let her give up on herself going into the last round she would have always regretted it. She fought with heart and grit until the end. PSS: Exactly one year ago today you asked me to marry you, I can’t freaking wait to wife you! 💍 @raquel_pennington

A post shared by Tecia Torres (@teciatorres) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI