Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Dječak Keaton žrtva je ‘bullyinga’, a njegov emotivni video podigao je borce na noge – Miočić odmah ponudio pomoć (VIDEO) | Fight Site

Dječak Keaton žrtva je ‘bullyinga’, a njegov emotivni video podigao je borce na noge – Miočić odmah ponudio pomoć (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.12.2017 12:53h Autor:

Keaton Jones i Stipe Miočić

Emotivni video mladog Keatona Jonesa u kojem priča kao žrtva sveprisutnijeg ‘bullyinga’ u vrlo je kratkom roku postao viralan. Pomoć i poruke podrške pristižu mu sa svih strana, a posebno se ističu one koje dolaze iz MMA zajednice.

Jedan od prvih koji je skrenuo pozornost na Keatona je Dana White. Predsjednik UFC-a ekspresno je izrazio želju da ga dovedu u Las Vegas kako bi se s njim upoznali i proveli ga kroz UFC-ovo središte.

Ekspresno su se javili i brojni borci. Neki od njih ostavili su mu video poruku podrške, a neki, poput teškaškog prvaka Stipe Miočića, pozvali su ga i u svoj trening kamp.

“Keatone, čuvam ti leđa. Pripremam se za svoju iduću borbu, ali samo reci i odmah stižem. Dođi i budi dio mog trening kampa. Znaj da nisi sam. Tu sam za sve što trebaš”, napisao je Stipe na Twitteru i još jednom pokazao veliko srce.

U nastavku članka pogledajte kakvu su poruku mladom Keatonu ostavili i drugi borci, a među njima su se našli i prvaci poput Daniela Cormiera i Tyrona Woodleyja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI