Dirljiv trenutak uhvaćen kamerom: Majka Tyrona Woodley tješila Tilla nakon poraza (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.09.2018 10:44h Autor:

Screenshot

Službeni Twitter profil Ultimate Fighting Championshipa (UFC) je objavio video vrlo zanimljivog i intrigantnog trenutka koji se odigrao u “backstageu” dvorane u Dallasu nakon što je završio UFC 228.

Nekoliko trenutaka nakon što je izgubio u najbitnijem meču karijeri i nije ostvario svoj cilj u vidu osvajanja UFC-ovog pojasa u velter kategoriji, Darren Till se ponovno susreo s čovjekom koji ga je u tome spriječio. No, kratak emotivni razgovor s Tyronom Woodleyjem nije bio jedini takav trenutak nakon prvog poraza u karijeri.

U “utrobi” dvorane se nalazila i majka UFC prvaka u velter kategoriji. I ona je htjela stisnuti ruku protivniku svog sina, zagriliti ga i poručiti mu da njegovo vrijeme tek dolazi.

Znak poštovanja prema Englezu je pokazao i slavni trener Tyrona Woodleyja Duke Roufus, koji se također pojavljuje na videu.

“Boli me, jako me boli. Jer sam bio tako blizu tome da napravim ono što sam planirao napraviti. Htio sam  uzeti taj pojas i biti najveći”, rekao je nakon poraza Till te je dodao:

“Ali i dalje ću biti najbolji. To znam! Upravo sam razgovarao s Woodleyjem u backstageu i on je gubio. I Jon Jones je gubio. I Georges St. Pierre je gubio… Svi najbolji su gubili. Ja sam večeras pretrpio prvi poraz. Dobro sam, ali sam jako uzrujan. Ne mogu to drugačije reći nego tako.”

Emotivni trenutak iz Dallasa pogledajte u nastavku:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI